Propycil 50 a fliaciky

Jana    04.04.2013, 22:06

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či môžem užívať Propycil 50 keď dojčím 5 mesačné bábätko.Po pôrode mi zistili problém so štítnou zľazou. Maličký má po ručičkách a chrbátiku také suché fliačky a na chrbátiku sú aj trošku červené. Môže to byť z mojich liekov? Ďakujem za odpoveď.

Milá Jana,

je málo pravdepodobné, že by vaše užívanie liekov a fliačiky na tele bábätka spolu súviseli. Skôr ide o nezávislú záležitosť.

Áno, Propycil môžete užívať a pritom ďalej bez obmedzení dojčiť.

Na druhej strane: nie je možné diagnostikovať "fliačiky" či akékoľvek kožné ochorenie cez internet, ohľadne tohto sa obráťte na pediatra svojho bábätka.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Propycil 50 a fliaciky