Dojcenie a laserova operacia

Miriama Kidoňová    02.09.2014, 15:19

Dobry den, mam 20 mes. synceka. Dojcime sa stale a a j v tom chceme pokracovat do prirodz. odstavenia. Len by som chcela podstupit laserovu operaciu oboch oci. Chcela som to stihnut este pred otehotnenim, ale odlozila som to kvoli porodu a pripadnemu ocnemu tlaku(vtedy sa moze dioptria zvysit). No aj tak som mala sekciu. No teraz planujeme aj druhe babatko a ja sa neviem rozhodnut co uprednostnit. Je nejaky sposob ako ist na takyto zakrok a neprestat dojcit? dakujem

Milá Miriama,

vaše dieťatko má už 20 mesiacov. Takže to znamená, že nie je dôvod z hľadiska dojčenia tento zákrok odkladať. Môžete dojčiť až do doby tesne pred zákrokom a ihneď po absolvovaní zákroku, keď na to budete mať chuť. Nič, čo sa deje počas zákroku, ani kvapky, prípadne lieky proti bolesti po zákroku, nie sú dôvovodom na to, aby ste nedojčili. Môžete dojčiť bez obmedzení.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Dojcenie a laserova operacia