mikrodermabrázia

Silvia    10.02.2012, 22:17

Dobrý večer, chcela by som sa informovať, či môžem podstúpiť mikrodermabráziu. Dcérka bude mať 5 mesiacov, zatiaľ ju len kojím. Nemá to nejaké vedľajšie účinky? Ďakujem.

Milá Silvia,

nie je dôvod, pre ktorý by ste s ohľadom na dojčenie mikrodermabráziu nemohli absolvovať. Nie je to žiaden problém, takže čo sa týka vašej dcérky, nemusíte sa obávať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > mikrodermabrázia