Betain HCL

Zuzana    12.10.2014, 12:17

Dobrý den. Kvoli tráviacim ťažkostiam uživam Betain HCL 648 mg + 150 mg pepsin /3tabletky naraz s jedlom/ a tiež budem brat tráviace enzýmy. Možu sa tieto doplnky brať ked kojím 20 mesačné dieťaťko? Dakujem za radu.

Milá Zuzana,

uvedené prípravky ako aj iné tráviace enzýmy môžete bez obáv užívať a popritom naďalej dojčiť bez obmedzení. Žiaden z týchto prípravkov nemá ako ovplyvniť vaše dieťatko.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok