Tyzdnova dieta pre bolesti zaludka

veronika    25.04.2012, 09:01

dobry den chcela by som radu uz asi 2 tyzdne ma boli zaludok jem nemasne a dietne ale nepomaha to ja sa chcem opytat ci ked tyzden budem len na sucharoch a cajiku a jablkach ci bude to mat vplyv na materske mlieko ci mu tam nepojdu nejake zle latky do mlieka ci mozem byt tyzden na sucharoch dakujem za odpoved

Milá Veronika,

z hľadiska dojčenia nie je týždňová diéta, ktorú spomínate, problém. Ale vzhľadom na to, ako dlho už vaše žalúdočné problémy trvajú, by ste mohli zvážiť návštevu lekára, je možné, že vaša situácia si vyžaduje inú liečbu než diétu. Aj keď sa budete liečiť, môžete ďalej dojčiť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Tyzdnova dieta pre bolesti zaludka