Modrinka okolo ust

Eva    10.05.2016, 16:03

Dobry vecer,moja 3a pol mesacna dcerka je vylucne dojcena len materskym mliekom. Nedavno som si vsimla proti svetlu modre zafarbenie ako modrinku pod nosom nad hornou perou a tiez pod dolnou perou. Predpokladam,ze to moze mat suvis s prisatim. Laktacna nam odporucila prestrihnut uzdicky uz davnejsie, bradavky ma nebolia, ale mame v plane ist cim skor. Myslite si,ze to moze mat suvis?Je to velmi zvlastne a trapi ma to. Dakujem.

Milá Eva,

je nepravdepodobné, že by toto súviselo s prirastenými uzdičkami. Ohľadne modriniek sa poraďte so svojím pediatrom, keďže toto je záležitosť, ktorú je potrebné osobne vidieť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Modrinka okolo ust