Mast procto-glyvenol

Katarína Zálešáková    13.07.2016, 13:36

Dobry den, mam mesacnu dceru, ktora je vyhradne dojcena. Mozem pouzivat mast na hemoroidy PROCTO-GLYVENOL? V pribalovom letaku je napisane, ze iba pod dohladom lekara, zabudla som sa vsak spytat v lekarni, ci je mast vhodna. Dakujem!

Milá Katarína,

PROCTO-GLYVENOL môžete popri dojčení užívať a dojčiť naďalej bez obmedzení. Neprestavuje to vôbec žiadny problém z hľadiska dojčenia.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Mast procto-glyvenol