Môžem brať Capslyp?

Dominika    01.08.2016, 14:19

Dobrý deň, chcela by som brať na chudnutie tablety capslyp, je to prírodný výrobok a jeho zloženie je: Extrakt z Camellia sinensis 200 mg Extrakt z Citrus aurantium 30 mg Extrakt z Theobroma cacao 40 mg Kofein extrakt 180 mg teda neviem či ho môžem brať, synček má len 5 týždňov a kojim ho. Capslyp som brala aj po dcérke, ale ju som dlho nekojila a pomohlo mi to schudnúť po pôrode. Synčeka by som chcela čo najdlhšie kojit. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. S pozdravom Dominika

Milá Dominika,

tento prípravok môžete počas dojčenia užívať, je bezpečnejšie pokračovať v dojčení. Na druhej strane je dobré vedieť, že počas dojčenia vo všeobecnosti ženy ľahšie schudnú a je možné, že, ak dojčíte, pri bábätku sa vám podarí v priebehu nasledujúcich pár mesiacov postupne chudnúť aj bez tabletiek. Počas dojčenia môžete tiež cvičiť a upraviť svoj jedálniček tak, aby ste mohli chudnúť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Môžem brať Capslyp?