Atypicky vyzor bradavky

Romana    27.08.2016, 18:58

Som tehotna a bojim sa, aby som mohla dietatko po narodeni bez problemov dojcit. Bradavku akoby pokryvaju odumrete casti tkaniva. Akokeby bola bradavka popraskana, take velke zarezy su v nej. Kremujem sa po kazdom sprchovani. Neviem ci je to signal nejakeho ochorenia. Nic ma neboli. Pred par rokmi som to gynekologicke aj ukazovala a nevedela sa k tomu vyjadrit. Vopred Dakujem za odpoved. Mam aj fotku k dispozicii, len sem sa neda pridat ;).

Milá Romana,

problémy s prsníkmi a bradavkami nie je možné posúdiť prostredníctvom internetu. Môžete nám poslať fotografiu bradavky na dojcenie@mamila.sk, aby sme mohli posúdiť to, čo popisujete. 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Atypicky vyzor bradavky