Biela vyrazka na bradavke

lujza    28.08.2016, 21:35

Dobry den. Na lavom prsniku mam nieco ako mliecnu vyrazku(aspon to tak vyzera) avsak uz skoro dva roky nedojcim. Pred tym som dojcila do troch rokov veku dietata. Pocitujem sem tam len taky mierny tlak nad prsnikom.hrcku nemam. Mam nadvahu a som dva tri tyzdne po menzese.ako si mozem pomoct? Dakujem

Milá Lujza,

problémy s prsníkmi, ktoré sa vyskytujú mimo dojčenia, je potrebné riešiť so svojim gynekológom. Vyrážku, ktorá sa vyskytla teraz, dva roky po tom, čo už nedojčíte a je spojená s tlakom nad prsníkom, je dôležité zhodnotiť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Biela vyrazka na bradavke