Ekzem na prsniku

Marian    30.08.2016, 08:44

N prsniku mam cerveny flak a je velmy svrbivý a suchy,a kojim este,a nesposobuje mi to nijaku bolest len je to suche a dost svrbive.

Milá Mária,

ak ste už predtým mali skúsenosť s ekzémom, tak použite na ekzém to, čo máte osvedčené. 

Ak sa vám niečo takéto vyskytlo prvýkrát, tak potom môžete vyskúšať viaceré prostriedky. Z toho, čo píšete, sa zdá, že tento ekzém nijako nesúvisí s dojčením. Takže v rámci liečby môžete na úvod skúsiť len niečím premastiť, použiť odvar z ovsených vločiek, prípadne výťažok z grapefruitových semienok ako kvapky, ktoré budete priamo na dané miesto natierať. Ak by toto nebolo postačujúce, napíšte nám znovu, dávame vám kontakt na lekára, s ktorým by ste sa mohli poradiť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Ekzem na prsniku