Bolest krizov

Lucia    28.08.2016, 21:40

Dobry den, Uz od konca tehotenstva mam problem s bolestou v krizoch, ktora prechadza az do nohy. Chodim na rehabilitacie a mam absolvovat magnetoterapiu. Mozem ked dojcim? Nema to vplyv na tvorbu mlieka? Okrem toho su aj ine moznosti liecby vysunutej platnicky pocas dojcenia? Dakujem za odpoved

Milá Lucia,

nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste počas dojčenia nemohli absolvovať takúto terapiu. Toto neovplyvňuje tvorbu mlieka ani jeho zloženie.

Ak vás bolí chrbát, skúste sa poradiť s príslušným odborníkom (ortopéd, fyzioterapeut, masér). Je možné, že by vám mohla pomôcť masáž, cvičenie prípadne nejaká terapia.

Ak sa problémy nedajú riešiť len masážou alebo terapiou, ktorú zvažujete, dojčiaca matka môže absolvovať potrebné vyšetrenia a liečiť sa popri dojčení. Prečítajte si viac tu:

http://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/lieky/

Máte rovnaké možnosti liečby ako iní ľudia, ktorí by mali rovnaký zdravotný problém.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Bolest krizov