Pomocí kojením

Nikola    24.10.2016, 05:23

Dobrý den deda 75 let je na tom těžce a je hrozne slabý. Kojím 16 měsíční dceru.pomohlo by mu když mu odsaju mlíčko? Aspoň trochu ? Je po narkoze na tom spatne nechce ani jist děkuji moc

Milá Nikolo,

materským mliekom chorému a starému človeku nijako neublížite a viaceré vlastnosti materského mlieka majú potenciál jeho zdravotný stav zlepšiť. Sú krajiny, v ktorých úplne bežne starí ľudia dostávajú materské mlieko od mladších členov ich rodiny. Držíme vášmu dedkovi palce!



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Pomocí kojením