Dojcenie

Jana    24.10.2016, 05:07

Dobry den , zaujima ma ci mozem pocas dojcenia makovy olej alebo z vlaskych orechov .lebo maly mal po orechovom trosku male cervene bodky okolo ust inak vsetko v poriadku a po makovom horsie to mal aj vecsi cerveny flak na hrudi ktory zmizol priebezne moze mu to vadit ? A mozu sa rastline oleje kombinovat s umelymi vitaminami beriem femibion Dakujem velmi pekne

Milá Jana,

v prvom rade je otázka, či kožné reakcie, ktoré ste pozorovali po konzumácii daných olejov, skutočne súvisia s ich konzumáciou. Toto si môžete overiť jedine opakovanou konzumáciou a dôkladným pozorovaním. Je možné, že pri vašom prvom pozorovaní, išlo len o časovú zhodu. Červený fľak môže pri malom bábätku byť napríklad aj výsledkom toho, že mu bolo v danom okamihu príliš teplo.

Takže, ak si reakcie bábätka chcete overiť, potrebujete pozorovať reakcie svojho bábätka a podľa toho sa rozhodnúť, ako konzumáciu daných olejov vo svojej individuálnej situácii vnímate.

Spomínané olej môžete kombinovať s užívaním vitamínov v tabletkách.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok