Tehotenstvo a hrcky

Janna    08.02.2017, 10:13

Dobry den.chcela som sa opytat na hrcky na krku vzadu pod vlasmi.som v 2 mesiaci tehotenstva a nasla som som si par hrciek na krku.nebolia,len ked si ich pritlacim tak len trosku pocitujem malu bolest.bola som chora,kasel mi este zostal.taktiez ma zvykne boliet hlava.moze to nejak ohrozyt moje alebo drobcove zdravie?dakujem za odpoved

Milá Janna,

takéto situácie nie je možné diagnostikovať prostredníctvom internetu. Vysoko pravdepodobne ide o zväčšené lymfatické uzliny, ale prostredníctvom internetu nie je možné vylúčiť aj iné možné príčiny. Preto vám odporúčame navštíviť svojho lekára.

Z vašej otázky nevyplýva, či popri tehotenstve ešte dojčíte iné staršie dieťa, ak sa vaša otázka týkala dojčenia a možnosti dojčenia pri tomto náleze – dojčiť by ste mali aj v prípade tohto nálezu, nech jej jeho príčina akákoľvek.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Tehotenstvo a hrcky