Antiparazitika a kojenie

Renáta    15.03.2017, 12:46

Dobrý deň,mám 2ročné dieťa je kojené už prevažne len večer pri zaspavani a počas noci zo zvyku ,potrebujem sa zbaviť parazitov môžem užívať prípravok parazit ex? v prípravku je aj palina a ešte sa chcem spýtať na doplnky pre výživu klbov môžem užívať glukozamín ,chondroitín a žraločiu chrupavku ? Ďakujem pekne

Milá Renáta,

pre zdravie vášho dieťaťa aj pre vaše zdravie je bezpečnejšie pokračovať popri užívaní týchto prípravkov v dojčení. Dojčite tak, ako vaše dieťa potrebuje, dojčenie nemusíte nijako časovať podľa užívania týchto prípravkov.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Antiparazitika a kojenie