Zahlienenosť

Silvia Vallusova    24.01.2013, 02:14

Dobrý deň. Mám 1 otázočku. Mám 11 mesačného synčeka. Je stále dojčený hlavne v noci. Dosť často býva zahlienený. V noci keď leží a kojí sa je to o dosť horšie. Dokonca teraz sme kôli hlienikom ktoré mu bránia v dýchaní na antibiotikách ,keďže sa k tomu pridružil aj kašeľ. Je možné že má na to vplyv aj mliečko????? Ďakujem veľmi pekne.

Milá Silvia,

dojčenie je pre vášho synčeka mimoriadne dôležité - v situácii, keď je dieťatko choré, materské mlieko mu pomáha, aby sa uzdravil. Materské mlieko nie je príčinou zahlienenia.

Ak je váš synček zahlienený, treba hľadať príčinu a odstrániť ju.
 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Zahlienenosť