Bolave prsniky

Slávka    02.01.2022, 21:15

Dobry den. Uz asi 4 dni mam citlivejsie prsia no jedno viac a aj pod bradavkou mam bolave miesto..s tymto prsnikom som mala problem aj ked som kojila.. vecne sa mi upchavali mliekovody.....syna som prestala kojit v maji a na sono prsnikov som bola koncom augusta zhodou okolnosti tiez ma vtedy pobolieval pravy prsnik no sono dopadlo dobre aj bolest potom presla .. co moze sposobovat tuto bolest? Mozu reagovat este zlazy alebo hormony ...som cca 3 tyzdne po menstruacii ..tento problem mam druhykrat..

Milá Slávka,

to, čo popisujete, nie je otázka toho, že by "žľazy reagovali" z toho dôvodu, že ste predtým dojčili. Ak máte bolesti, odporúčame vám poradiť sa s gynekológom, ktorý vám prípadne znova odporučí ultrazvukovú kontrolu.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Bolave prsniky