Večerní zvracení

Veronika    27.01.2022, 13:32

Dobrý den, dcera, 9 měsíců, je převážně kojená, příkrmy nabízíme formou blw, ale moc tomu nedá. V noci spí u mě, kojení na vyžádání, nikdy nebyl problém se zvracením. Přes den naprosto spokojené miminko, vše bez problému, ale tři noci za sebou zvracela, jednou při večerním usínacím kojení, dvakrát uprostřed noci mimo kojení. Několikrát se vyzvrací, pak usne a probudí se za hodinu na další kojení, které je už bez problému. Obě jsme jedly klasicky, žádné nové alergeny. Doktorka radí Nutriton na zahuštění mléka, což se mi jí dávat nechce. Nemáte s tím zkušenost? Děkuji a s pozdravem, Veronika

Milá Veroniko,

ak sa zvracanie objaví z ničoho nič, tak to môže byť spôsobené napríklad nejakou virózou či iným ochorením a môže trvať pár dní, môže sa objaviť len niekedy za deň a môže sa upravovať len postupne, kým sa to úplne nezlepší. Skúste pokračovať, dať tomu čas, ako sa to bude vyvíjať. Táto situácia nie je indikáciou na použitie Nutritonu.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Večerní zvracení