Trvala na vlasy

Michaela    09.02.2022, 17:31

Dobry den, syn ma 14m, kojim ho uz len pred spankom (2x za den) a v noci. Roky pred tehotenstvom som nosila na vlasoch trvalu a uz mi dost chyba, chcem si ju dat urobit znovu. Je to pri kojeni problem? Pretoze kadernicka mi tvrdi, ze sa to pocas kojenia nemoze... Vopred dakujem za odpoved

Milá Michaela,

z hľadiska dojčenia nie je jediný dôvod nemať možnosť nechať si urobiť trvalú, či podstúpiť iné ošetrenia v kaderníctve. Nie je dôvod, prečo by kvôli faktu, že dojčíte, nebolo možné nechať si urobiť trvalú, medzi jeden z mýtov, ktorý sa nezakladá na žiadnych vedeckých dôkazoch je, že počas dojčenia „nechytá dobre farba“ či to, že sa nedajú urobiť iné kadernícke úkony. Dojčenie nie je v tomto smere žiaden zvláštny stav, ktorý by spôsoboval, že sa toto nedá absolvovať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Trvala na vlasy