Doplňky stravy při kojení

Veronika    04.04.2022, 17:15

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné zařadit tyto sumplementy (viz níže), nebo jen některé z nich, při kojení. Syn má 2,5 roku a kojí se již jen na uspání a po probuzení, většinou jen večer, ale někdy ještě i odpoledne, v závislosti na tom, zda zrovna potřebuje spát i přes den, nebo ne. Mléka už se moc netvoří, slyším ho vždy párkrát polknout a pak už jen dudlá. Proto by mě i v závislosti na to zajímal váš názor a ráda bych vás tímto poprosila o radu. Níže rozepíšu složení těchto čtyř suplementů, které bych ráda v rámci ozdravení trávicího traktu zařadila. Seznam - složení jednotl. suplementů: 1. Zeolit Klinoptilolit, aktivní uhlí 2. Česnekový olej v kapslích 3. Extrakt z kurkumy, Trans-Resveratrol, Pterostilben, Bioperine 4. Betaine HCL, zázvor, máta peprná, papain, lipáza, bromelain, kurkuma, amyláza, proteáza (jedná se o suplement s trávicími enzymy na podporu trávení) Předem mockrát děkuji za zhodnocení a odpověď.

Milá Veroniko,

z hľadiska dojčenia tieto doplnky nepredstavujú žiaden problém, môžete pokračovať v dojčení aj v prípade, že by vaše dieťatko potrebovalo dojčenie omnoho častejšie. Dojčenie nijako nemusíte obmedzovať či časovať podľa použitia doplnkov.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Doplňky stravy při kojení