Bolesť bruska
Stanislava 24.04.2025, 13:50
Dobrý deň, Mám 6 týždňovú dcérku a trápime sa s bolesťami bruska. Je plne dojčena, priberá, mlieka mám dosť. Problém je, ze máme bolesti bruska. Myslím si, ze je možné že papa hltavo, keď sa prisaje na prsník tak mliecko sa mi citeľne spustí až strieka a niekedy nestiha. Skúšala som aj odsávať a dávať z fľaše, asi tak 2-3 dni bolo super, dcérka spala bola spokojná, ale akosi aj toto prestalo fungovať a veľmi rada by som sa vrátila k dojčeniu. Prosím o radu.
Milá Stanislava,
vašu otázku sme zodpovedali pred týždňom v tomto odkaze:
https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=12766
Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.
Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.