Zvacsene prsne zliazky

Anna    07.11.2014, 17:44

Dobrý deň. Na prehliadke doktorka zistila u mojej 15 mesačnej dcérky zväčšené obe prsné žliazky. Dcérka je kojená na požiadanie, cez deň aj v noci často. Bolo mi povedané, že treba prestať dojčiť a u 99% detí sa to samo upraví do troch mesiacov . Nejeme kuracie mäso, ani iné mäso kupované v obchode. Na dojčenie som sa veľmi tešila a rada by som dojčila čo najdlhšie. Máte prosím skúsenosti s takýmto problémom. Samozrejme nechcem ohroziť svoje dieťa, rada by som vedela, ako by ste postupovali.

Milá Anna,

nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste mali pri takomto stave uvažovať o ukončení dojčenia. Môžete ďalej dojčiť ako doposiaľ bez obmedzení, nijako svoje dieťa dojčením neohrozujete. 

 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Zvacsene prsne zliazky