Odstranenie kondylomov pocas dojcenia

Ľubica    28.04.2015, 10:36

Dobry den, v prvom rade Vam velmi dakujem za Vasu pracu a stranku, ktoru si citam denne. Potrebovala by som sa poradit. Moja dcerka ma 13 mesiacov, je dojcena a potrebovala by som sa vediet, ci mozem pocas dojcenia podstupit odstranenie niekolkych malych genitalnych kondylomov, ktore mi uz v minulosti pred prvym tehotenstvom boli odstanenie spolu s konizaciou krcka maternice sposobene HPV. Planujeme druhe dietatko a chcela by som to podstupit este pred otehotnenim. Dakujem velmi pekne.

Milá Ľubica,

ďakujeme za vaše milé slová a podporu.

Z hľadiska dojčenia nie je problém, aby ste podstúpili odstránenie kondylómov. Pokračujte v dojčení tak, ako doposiaľ. Môžete dojčiť až do bodu zákroku a potom hneď po zákroku, ako sa na to budete cítiť. 

Držíme palce pri plánovaní ďalšieho bábätka.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Odstranenie kondylomov pocas dojcenia