Uzivani leku acetocaustin

Lenka R    24.05.2017, 10:32

Dobry den, mam 6mesicni ditko kojene s dokrmem um od narozeni. Na jednom prsu se mi udelala bradavice a chtela bych ji odstranit roztokem acetocaustin, ktery se nanese na postizene misto a necha se tyden pusobit, pricemz se postup opakuje az 5x. Lze uzivat pri kojeni?

Milá Lenko R.,

pri použití tohto prípravku je bezpečnejšie pokračovať v dojčení. Ide o lokálnu aplikáciu, do materského mlieka sa nedostane nič.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Uzivani leku acetocaustin