Hroznovy cukor v mlieku

Antonia    07.06.2017, 14:32

Dobrý deň, pijem veľa sto percentnej hroznovej stavy, aj liter denne, iba tak mám víac mliečka, a aj tak musím dokrmovat. Nechcem radu ohľadom zvýšenia tvorby mlieka, fakt som skúšala všetko, myslím že problém je že mi po pôrode nenabehla dostatočná tvorba mlieka. Otázka je: či vysoký obsah fruktózy alebo iného cukru v mlieku pri mojom vysokom prijme hroznovehu cukru nemôže mat nejaké následky pre dieťa, to moje má dva mesiace, ďakujem pekne za odpoved

Milá Antonia,

ak máte pocit, že hroznová šťava zaberá na zvyšovanie tvorby mlieka, pite ju ďalej. Z hľadiska dojčenia toto nie je problém, toto je v podstate otázka najmä vášho zdravia. Z hľadiska dojčenia množstvo cukrov v matkinej strave nezvýši obsah cukrov v materskom mlieku.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Hroznovy cukor v mlieku