Bolavy prsnik

Lucia    04.07.2018, 13:24

Dobry den, Dokcim svojho syna uz 23 mesiacov a posledny tyzden ma cim dalej tym viac boli lavy prsnik, bolest vystreluje az niekde zo zadu prsnika, boli na dotyk, pri chodzi a aj ked sa nan syn prisaje tak aj bradavka je bolestiva. Z oboch pije rovnako, v noci je ale fakt ze lezim iba na lavej strane ale to celu dobu tak neviem ci to moze mat nejaky suvis s tym.

Milá Lucia,

bolesť bradaviek (ktorá sa môže prenášať aj do prsníka a typické pre bolesť bradaviek, ktorá sa prenáša do prsníka je vystreľujúca bolesť akoby od chrbtice do prsníka) sa môže vyskytnúť aj v neskoršom období dojčenia a aj vtedy existujú riešenia, ako odstrániť príčinu bolesti a pomôcť bradavky vyliečiť. Pretože dojčenie vášho 2-ročného dieťatka je naďalej nesmierne dôležité pre jeho, aj pre vaše zdravie.

Odporúčame vám preto stretnúť sa s poradkyňou pri dojčení osobne:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

s ktorou by ste mali prejsť možné príčiny vzniku bolesti a spôsoby, ako príčiny bolesti liečiť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Bolavy prsnik