Mnoho napolykaneho vzduchu u 3mesicniho chlapr

Misulinka    31.07.2018, 15:51

Pri kojeni polyka velke mnozstvy vzduchu i kdyz pije klidne nekdy jde slyset mlaskani nwkdy i twn vzduch jde slyset ze polkne ale i kdyz nic neslysim davam ho rihat treba 6x i vicekrat nechce vic pit citi se plny jen cumla a nejde mu usnout a kdyz usina ma velike krece haze sebou skube usne na 30 minut a jiz nemuze spat pomuzu mu se vyprdet a po dalsim kojeni je to nanovo. Prvni mesic pribral 2 kila a ted posledni 2 tydny jen kolem 100g . Mela jsem ru poradkyne ktere nic nezjistili a zakazali mi ho davat rihat behem kojeni tak si po kojeni rihl treba jen 3x a za pul hodiny zacal strasne plakat a plakal i 2 hodiny nejde ho nicim utesit. Prso drzi velmy slabe jako by si nechal jen mlicko tect do pusinky a polykal da se snadno vytahnout Kojim v leze v sede se mi zda ze se mu hure polyka hlasite polyka i kdyz ze spanku polkne tak si polkne hodne vzduchu.nevim jestli muze byt na vine omotana pupecni snura kojem krku

Milá Misulinko,

situácia, ktorú popisujete, sa podobá na to, čo popisujú ženy v úvode tohto článku:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/odmietanie-dojcenia/

a túto teóriu potvrdzuje aj to, že ide o bábätko, ktoré veľmi dobre priberalo a potom prestalo dobre priberať.

Ak ste sa stretli s poradkyňou MAMILY, z nášho zoznamu, napíšte nám na dojcenie@mamila.sk meno poradkýň a tiež vaše miesto bydliska. Ak ste sa nestretli s poradkyňou z našim platným certifikátom, odporúčame vám stretnúť sa s poradkyňou pri dojčení z nášho zoznamu:

http://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

pretože vo vašom prípade môže veľa zmeniť úprava polohy a prisatia, pričom sa poradkyňa zameria na rôzne detaily, ktoré je ťažké naštudovať správne z fotografií či videí. Spoločne s poradkyňou sa naučíte rozlíšiť pitie a satie bez pitia a poradkyňa vás naučí ako pitie správne vyhodnotiť. Ak sa bábätko správa skutočne ako bábätká v úvode článku „Odmietanie dojčenia“, budete spoločne s poradkyňou postupovať podľa odporúčaní z článku.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Mnoho napolykaneho vzduchu u 3mesicniho chlapr