Zvlastny pocit v bruchu

Jana    07.09.2018, 07:33

Dobry den.som necelý rok po porode,synceka dojcim.lenze som este nemala menstruaciu a par mesiacov mam pocit v brusku ako keby ste citili pohyby.co to moze byt?dakujem za odpoveď

Milá Jana,

vašu situáciu nie je možné vyhodnotiť prostredníctvom internetu. Netýka sa dojčenia ako takého, to, že máte takéto pocity v brušnej dutine, nie je súčasťou toho, že dojčíte, dojčiace ženy nepopisujú takéto pocity ako bežné. Preto táto situácia nie je spôsobovaná dojčením a jej riešenie je nezávislé od faktu, že dojčíte. Ak máte pocit, že táto situácia si zasluhuje prešetrenie, navštívte svojho všeobecného lekára alebo gynekológa.

To, že rok po pôrode nemáte menštruáciu, je pomerne bežné, dojčiace matky spravidla dostávajú menštruáciu až po roku po pôrode a môže byť úplne normálne, ak menštruáciu nemajú ešte mnoho ďalších mesiacov. Vysvetlenie nájdete v tomto článku:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/menstruacia/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Zvlastny pocit v bruchu