Bolesť kĺbov

Zuzana    20.11.2012, 09:27

Dobry den, asi tri tyzdne po porode ma zacali boliet klby (najskor male na prstoch ruk) postupne aj ostatne. Babatko ma dnes 4 mesiace, tento stav ma zhorsujucu sa tendenciu. Pri prvom synovi (pri prvom dojceni) som tento problem mala tiez - pochodila som vsetky mozne vysetrenia a na nic sa neprislo. (predpisali mi len lieky od bolesti - flector). Dnes som uz v takom stave, ze ledva chodim. Nemate, prosim, nahodou skusenot s niecim podobnym, resp. neviete mi nejako poradit, co by mi mohlo pomoct? Dakujem, Z.

Milá Zuzana,

bolesť kĺbov má nejakú príčinu, ktorú vám musí pomôcť nájsť lekár. Bolesť kĺbov nesúvisí s dojčením a dojčenie nie je ani dôvod na to, aby ste sa neliečili. Nedajte sa odradiť tým, že predtým sa na nič neprišlo. Skúste to znovu, hľadajte príslušných odborníkov, ktorý by vám vedeli pomôcť, takáto pomoc musí existovať.
 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Bolesť kĺbov