Krem

Lenka Michalkova    21.09.2018, 14:57

Dobry den, stav mojej pokozky na tvari sa velmi zhorsil. Po porode som prestala z obavy obsahu chemie pouzivat krem. Mam citlivu velmi suchu zacervenanu plet s vyrazkami. Uz kojime 9 mesiacov a chcela by som sa opytat ci by som uz mohla zacat krem pouzivat. Hladala som nejake prirodne kremy, ale zacervenanie len zhorsilo. Potrebujem biodermu na citlivu plet. Mozem krem a cistiacu vodu zaradit adpon 3x tyzdenne? Dakujem za odpoved.

Milá Lenka,

z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje absolútne žiaden problém. Ide o lokálnu aplikáciu, toto nijakým spôsobom neovplyvní tvorbu mlieka, ani jeho zloženie, ani samotné bábätko. Môžete si pleť ošetrovať kozmetikou, ktorú potrebujete a v prípade potreby, môžete použiť aj potrebné lieky.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok