Valeriana lekarska

Mariana    18.10.2018, 07:19

Dobry den , mam problem so spankom. Kupila som si v lekarni valerianu lekarsku 400mg. Mozem si dat jednu tabletku pred vecernym spanim, ak mame 15 dnove babo dojcene aj prikrmovane ? Dakujem velmi pekne za odpoved. M.K.

Milá Mariana,

z hľadiska dojčenia nie je jediný dôvod, pre ktorý by ste nemohli počas dojčenia používať tento prípravok.

Pokúste sa tiež zvážiť konzultáciu s poradkyňou pri dojčení osobne:

https://www.mamila.sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

pretože pre bezpečné spanie bábätka je výhodnejšie, ak je bábätko výlučne dojčené a v situácii, že bábätko dokrmujete umelou výživou, môžu existovať riešenia, ktoré ste zatiaľ nevyskúšali a ktoré vám môžu významne pomôcť túto situáciu zlepšiť, prečítajte si túto odpoveď z našej poradne, ktorá načrtáva približné kroky, ktoré by ste v tejto situácii s poradkyňou mohli uskutočniť:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=4006



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Valeriana lekarska