Správne prisatie po prestrihnuti uzdiciek

Nikoleta    09.11.2018, 11:24

Dobrý deň Moje dievcatko (5 týždňov) v utorok podstúpilo prestrihnutie uzdicky pod jazykom aj pod hornou perou. Stále sa však nevie správne prisat. Počas dojčenia sem tam precmukava. Viem ju nejako naučiť aby sa správne prisala? Alebo čo môžem urobiť pre to aby dojcenie bolo konečne take ako má byt. Laktačná nám povedala že to chce len čas... dnes je druhý deň po zákroku. Dakujem krasne za rady. Krasny deň prajem

Milá Nikoleta,

práve v týchto dňoch vzniká priestor pre nácvik správneho prisatia. Stretnite sa so svojou poradkyňou pri dojčení a trénujte správne prisatie bábätka. A keďže uvoľnenie podjazykovej uzdičky nikdy nie je jediným riešením problémov s dojčením, stretnutie s poradkyňou je kľúčové aj preto, aby ste mohli pokračovať v tom, čo bude dojčenie naďalej zlepšovať.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Správne prisatie po prestrihnuti uzdiciek