BLACK MAMBA

Monika    12.11.2018, 12:09

Dobrý deň. Chcela som sa spýtať, či by som nemohla užívať spaľovač "BLACK MAMBA" popri kojení. Kamarátka ho užíva (ale nekoji) a dosť schudla. Je na ten spaľovač mmoho skvelých recenzií. A keďže som po pôrode 7 mesiacov a vyzerám zle, pomohlo by mi to. Mám pár mesiacov do svadby tak sa musím trochu vzchopiť. Spaľovač sa dáva 1 krát denne, ráno po jedle. Čiže keby dcérku (7 meaačnú) ráno nakojím a po kojení užijem tabletku ? Lebo potom papa až o ďalšie 3 hodiny a to jej dávam ovocie/ovocné výživy a pod. Čiže moje mlieko by pila až po 6 hodinách po užití spaľovača. Tak sa chcem spýtať, či smiem alebo nie :) Ďakujem !

Milá Monika,

z hľadiska dojčenia vám odporúčame vyskúšať iné možnosti regulácie telesnej hmotnosti. Tento prípravok z hľadiska dojčenia a vplyvu na bábätko môžete užívať a dojčenie nemusíte nijako časovať, avšak predstavuje problém z hľadiska možného zníženia tvorby mlieka. A zníženie tvorby mlieka môže spôsobiť predčasné odstavenie aj v prípade, že ide o staršie bábätko, zvlášť, ak píšete, že bábätko máva veľké pauzy medzi dojčeniami. Prečítajte si tento materiál, aby ste sa dozvedeli, aké kroky sú dôležité pre pokračovanie v dojčení aj po šiestom mesiaci:

https://www.mamila.sk/clanky-o-dojceni/ako-pokracovat-v-dojceni-po-6-mesiaci/

Je pre vás dôležité vedieť, že z hľadiska dojčenia môžete upraviť aj svoju stravu, môžete držať diétu a takisto počas dojčenia nepredstavuje problém cvičenie, pretože v tejto oblasti sa tiež dojčiace ženy často dozvedajú rôzne nesprávne informácie, ktoré vyvolávajú dojem, že žena počas dojčenia nemôže nič riešiť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok