Aptamil hungry milk

Jana    11.12.2012, 20:08

Dobry vecer, vasu stranku citam pravidelne a som vasim velkym fanusikom,ze nam kojacim matkam, viete takouto formou pomahat. Touto cestou by som vas chcela poprosit o pomoc aj ja. Mam 6 mesacneho synceka, ktoreho som doteraz kojila na poziadanie a vazime 9500g. Uz vyse tyzdna skusame papat mrkvu,jablcko aj banan, davam mu aj cerealnu kasu Milupa 1x za den riedenu s prevarenou vodou, pretoze mi dal jasny naznak,ze chce papat,oblizoval sa,prehltal a hypnotizoval jedlo ocami.S nicim zatial nema problem ani alergicku reakciu, ale v noci sa budil rovnako casto na kojenie kedze spime spolu v jednej posteli.Cumel nechce.Vcera vecer aj dnes som mu zriedila kasu s mliekom Aptamil Hungry Baby (pre hladnejsie babatka) a vidim ten rozdiel,maly sa nezlosti na prsniku ked sa dojci pred spanim, pekne prehlta a neboli ho brusko,spinka vkuse aj 3,5 hodiny.Mozem v tom pokracovat popri dojceni alebo to mam vylucit,nemozem mu zatazit organizmus?dakujem velmi pekne za odpoved a dobru noc, s pozdravom Jana,Irsko

Milá Jana,

bolo by vhodnejšie, keby ste mohli situáciu riešiť inak:

a) vyhodnotiť dojčenie a prípadne zlepšiť dojčenie, pretože ak si myslíte, že bábätko je hladné, tak zlepšenie dojčenia mu poskytne viac mlieka.

b) situácia sa po podaní umelého mlieka zlepšila pravdepodobne preto, že bábätko chcelo ešte viac jedla - to by vysvetľovalo aj to, prečo sa nezlostí na prsníku. Avšak toto sa dá zmeniť zlepšením dojčenia a podávaním vysoko kalorických príkrmov. Je oveľa vhodnejšie podávať bežné potraviny, ktoré obsahujú mnohé výživné látky a kalórie. Tieto môžete pridať aj do večernej kaše, ak chcete. Navyše večerná kaša nemusí byť jediná forma večere, môžete mu dať mnohé iné jedlá, ktoré sú výživné a kalorické.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Aptamil hungry milk