Huba reishi

Julia    12.03.2019, 18:17

chcem sa opytat, ci mozem pocas kojenie(syn ma 16 mesiacov) uživat yzivovy doplnok huby REISHI v dennej davke 300 mg. potrebujem to na posilnenie imunity popri lieceni ocneho herpesu. dakujem

Milá Júlia,

z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém, rovnako je pre vás možno dôležité vedieť, že ak by ste potrebovali aj inú liečbu herpesu, napríklad antivirotiká, je možné ich užívať počas dojčenia. Pokračujte v dojčení tak, ako to vaše bábätko potrebuje.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok