Nospa, buscopan a algifen

Lenka    14.03.2019, 07:10

Dobrý deň, prosím o radu, pre problémy so zlčníkom som bola prijatá do nemocnice, dostala som vnutrožilne buscopan a neskôr nospu a algifen. Prosím Vás môžem pokračovať v dojčení? Dcéra má 5 mesiacov a je plne dojčena na požiadanie. V nemocnici mi bolo povedané že 48 hodín nemôžem. Vopred ďakujem za odpoveď

Milá Lenka,

z hľadiska dojčenia je pri tejto liečbe pre vás aj pre vaše bábätko bezpečnejšie pokračovať v dojčení. Toto neovplyvní zloženie materského mlieka, ani jeho tvoru a platí to, čo popisujeme v tomto článku:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/lieky/

Pokračujte v dojčení podľa potrieb bábätka tak často, ako to potrebuje a bez obmedzení.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Nospa, buscopan a algifen