Lokalne pouzitie naplaste s kys.salicylovou

Erika    29.06.2019, 22:18

Dobry den, mozem pouzivat lokalne naplast na kurie oka s obsahom 35-40% kyseliny salicylovej (Sensiplast)? V navode pisu upozornenie, ze pred pouzitim u dojciacich zien je potrebne sa poradit s lekarom. Naplast by som chcela pouzit na odstranenie mozolu, ktory ma trapi uz dlhsiu dobu na chodidle. Nie je to kurie oko vyslovene. Dakujem za odpoved.

Milá Erika,

z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém, môžete pokračovať v dojčení bez obmedzení a bez ohľadu na to, kedy ste aplikovali náplasť.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Lokalne pouzitie naplaste s kys.salicylovou