Koloidné striebro

Ale    12.08.2019, 17:29

Dobrý deň, moj syn má 3 mesiace a je výlučne kojený. Počas tehotenstva som mala isté problémy, na ktoré by bolo treba nasadiť antibiotiká. Po konzultácii s ním mi odobril aj na odskúšanie koloidné striebro. Koloidným striebrom si robím iba vaginálne výplachy, ale pred nedávnom som si uvedomila, že syn nemáva typicky praženicovú stolicu ako mával. Nie som si však istá, či ju takú redšiu nemal aj predtým ako som si nasadila koloidné striebro. Moja otázka je, či aj výplachmi sa môže do mlieka dostať niečo zo striebra, napr. z krvi? Ďakujem.

Milá Ale,

lokálna aplikácia znamená, že do materského mlieka sa nedostáva vôbec nič a preto nie je možné týmto vysvetliť zmenu v stolici bábätka. Koloidné striebro by ste mohli počas dojčenia používať aj orálne, takže táto situácia je pravdepodobne len časovou zhodou okolností.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Koloidné striebro