Prisatie po mesiaci

Katarína    29.08.2019, 19:14

Dobrý deň, dávnejšie som Vám písala a prosila o radu ohľadom toho, že sa mi 2 ročný syn zrazu odmietal prisať a nechcel sa kojiť,po tom čo mal v ústach afty,už ked mal všetko zahojene v utach stale odmietal kojenie....chcem Vám len napísať,že po mesiaci odmietania prsníka sa mi znova sám prisal a znova je všetko tak ako predtým. Ďakujem za podporu.

Milá Katarína,

to je úžasné! Nesmierne sa tešíme, že sa synček k dojčeniu vrátil. Máme skúsenosti s mnohými deťmi, ktoré sa k dojčeniu po situácii, akú ste nám popísali pred takmer dvoma mesiacmi:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=7914

vrátili, ale vždy je veľmi povzbudivé čítať, že sa to podarilo pri ďalšom dieťatku. Veríme, že vaša skúsenosť povzbudí aj iné ženy, ktoré možno práve teraz prežívajú podobnú situáciu. Veľmi  vám držíme palce v ďalšom období dojčenia a veríme, že už bude všetko len dobré.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Prisatie po mesiaci