Odsávanie mlieka

Monika    27.10.2019, 21:42

Dobrý deň chcela by som sa spýtať môžem v priebehu dňa odsávať mlieko stále do tej istej nádoby počas 24hod? Napríklad mám nádobu 180ml ale na jedno odsatie ju nenaplnim a chcela by som to zamraziť môžem to postupne dopĺňať alebo to musím po každom odsati odložiť zvlášť? Dakujem pekne za odpoved Monika

Milá Monika,

materské mlieko má jedinečné vlastnosti, pre ktoré ho môžete po odsatí dať do mrazničky a k zamrazenému materskému mlieku môžete prilievať čerstvo odsaté mlieko a znova celú nádobu vložiť do mrazničky. Prečítajte si aj ďalšie informácie o uchovávaní materského mlieka:

https://www.mamila.sk/clanky-o-dojceni/uskladnovanie-mlieka/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Odsávanie mlieka