Jak vrátit mimčo k prsu

Michaela    15.12.2019, 18:25

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, mám doma 6 týdenní miminko, které odmítá pít z prsa. Protože mám málo mléka, musím dokrmovat z lahve sunarem, tudíž mi začal bojkotovat kojení a při dání prsa do úst, začne neutišitelně plakat. Ze začátku aspoň jednou natáhl, pak začaly scény, ale teď už stačí prso pouze přiložit a malej dělá histerické scény a prostě pít nechce, takže jsme na umělém a když něco odsaju, tak mu to dám do lahvičky. Prosím o radu, fakt jsem už zoufalá. Nevím, jestli ho i sebe dál trápit, nebo zkoušet dál. Ještě podotknu, že jsem kojila přes kloboučky, bradavku odmítal.

Milá Michaelo,

v tejto situácii plne platí to, čo sme napísali v predchádzajúcej odpovedi pre vás, kde sme vám dali odkaz na túto odpoveď z poradne:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=2845

Obráťte sa čo najskôr na poradkyňu pri dojčení osobne, pretože v tejto situácii potrebujete okamžitú pomoc a postupy, ktoré je najlepšie, ak vám ukáže osoba, ktorá má potrebné zručnosti. Vaše bábätko je maličké a ešte stále je veľká šanca, že sa prisaje, ak sa uplatnia postupy, ktoré odporúčame v uvedenej odpovedi.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Jak vrátit mimčo k prsu