Mykóza nechtov pri dojčeni

Misa.pk    14.01.2020, 18:42

Dobrý deň. Mám mykozu na nechte. Dojcim 7 mesačne babatko a tiež prikrmujem. Môžem používať liek polinail (ciklopirox) ?. Ďakujem za radu a prajem pekný deň

Milá Misa,

z pohľadu dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém, toto nijako neovplyvní tvorbu alebo zloženie materského mlieka. Môžete pokračovať v dojčení tak, ako to vaše bábätko potrebuje. Prečítajte si aj tieto vysvetlenia:

https://www.mamila.sk/pre-matky/dojcenie-a/lieky/



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Mykóza nechtov pri dojčeni