PLASTIKA NOSA V LOKALNEJ ANESTEZII

Zuzana    16.02.2020, 13:36

Dobrý, chcem sa opýtať,kojim či môžem ísť na plastku nosa v lokalnej anastezii ,a ci mozem v kojeni pokračovať.velmi pekne ďakujem

Milá Zuzana,

všetky lokálne anestetiká (mezocain, lidocain) sú úplne bezpečné a bez obáv môžete dojčiť hneď po zákroku. Je zbytočné pripravovať si dopredu mlieko alebo mlieko odstriekavať. Lokálna anestéza pôsobí lokálne, ostáva v mieste podania, nehovoriac o tom, že počas dojčenia je možné pokračovať v dojčení aj po celkovej anestéze, ktorú často podstupujú aj ženy pri cisárskom reze:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=8010



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > PLASTIKA NOSA V LOKALNEJ ANESTEZII