Spitomin

Simona    06.04.2020, 12:10

Dobry deň, uzivanie spitominu nema na maleho 7 tyzdnoveho žiadny negatívny vplyv? Ani ma nervovú sústavu? Troska sa bojim... Neviete z coho mozem mat nestabilitu, blbu koordinaciu, stres do bruska,poty, nejasne vnímanie... Z nicoho nič.. Ze by nedostatok B vitamínov? Dakujem

do bruska,poty, nejasne vnímanie... Z nicoho nič.. Ze by nedostatok B vitamínov? Dakujem

Milá Simona,

z hľadiska dojčenia môžete užívať aj doplnky s obsahom vitamínov skupiny B, aj ašvagandu. Príznaky, ktoré popisujete, by mal zhodnotiť lekár, ktorý by mal stanoviť diagnózu. Počas dojčenia máte právo na všetky potrebné vyšetrenia pre zistenie diagnózy. A v prípade stanovenia diagnózy nemusíte voliť medzi svojim zdravím a dojčením, máte právo na potrebnú liečbu. Dôvody pre, ktoré je toto možné, sú komplexné a vysvetlili sme ich v predchádzajúcej odpovedi:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=8565

Prosím preštudujte si pozorne všetky odkaze v našej predchádzajúcej odpovedi a vysvetlenia, ktoré vysvetľujú, prečo vaše bábätko nebude tieto lieky užívať s vami.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok