Užívanie HyalurMedu

Darina    07.06.2020, 12:31

Dobrý deň, mám 10 mesačného dojčeneho syna, prikrmy postupne zavádzam od ukončeneho 6. mesiaca. Kvôli bolesti kĺbov a aj celkovému stavu pokožky mi doktorka poradila užívať Hyalurmed (číra kyselina hyaluronova), ktorá sa má piť 1 ml denne na lacno. Viem, že aplikácia tejto kyseliny na pokožku nemá vplyv na dojčenie, ale neviem ako je to pri vnútornom používaní. Vopred ďakujem za odpoved

Milá Darina,

z hľadiska dojčenia bez problémov môžete použiť prípravok, ktorý vám odporučila lekárka, a to aj v prípade, že ide o vnútorné použitie. V každom ľudskom tele sa určité množstvo kyseliny hyalurónovej nachádza, spracováva a syntetizuje.

Rovnako by z hľadiska dojčenia nepredstavoval problém ani kolagén.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Užívanie HyalurMedu