Kúpiť či nekúpiť Praktický návod na dojčenie

Renáta    19.07.2020, 18:08

Dobrý deň, mám dilemu, či si Vašu knihu zakúpiť alebo nie keďže na Vašej internetovej stránke je bohaté množstvo informácií a videií. Prvé dieťa sa mi narodilo pred 2 rokmi cisárskym rezom a začiatky dojčenia boli pre mňa ako prvorodičku ťažké a s problémami. O pár dní ma čaká plánovaný cisársky a narodenie dvojčiat čiže dvojnásobná radosť ale i starosť. Preto sa rozhodujem o tom,či tá kniha mi bude nápomocná atď. S pozdravom Vaša čitateľka Renáta.

Milá Renáta,

naša kniha Praktický návod na dojčenie sa od svojho vydania stala niekoľkonásobným bestsellerom. Ženy, ktoré si knihu kúpili, nám často v spätnej väzbe potvrdzujú, že táto kniha im významne pomohla počas pobytu v pôrodnici vďaka tomu, že pri listovaní v knihe často človek ľahšie nájde to, čo práve teraz rieši. Táto kniha je zameraná najmä na prvé dni života s bábätkom, na ktoré veci sa zamerať v prevencii problémov s dojčením a tiež na to, ako riešiť problémy s dojčením, ak už nastanú. Tieto riešenia sú v knihe podané prehľadne, jednoducho a zrozumiteľne.

Informácie, ktoré kniha poskytuje, nájdete v inej podobe aj na našich webových stránkach. Je preto možné, že ak budete hľadať odpovede na niektoré konkrétne otázky, nájdete ich aj čítaním našich webových stránok.

Náš návrh by bol, že vám knihu Praktický návod na dojčenie môžeme bezplatne zaslať poštou a ak budete mať pocit, že vám pomohla, môžete potom uhradiť sumu za knihu na účet nášho združenia alebo, ak budete mať pocit, že nepomohla, môžete nám ju poslať poštou späť. Ak by ste súhlasili s týmto návrhom, napíšte nám na dojcenie@mamila.sk poštovú adresu, na ktorú si želáte knihu zaslať. Z vašej otázky nie je tiež zrejmé, kedy máte naplánovaný cisársky rez, pretože jeden faktor je, aby kniha ešte stihla k vám doraziť včas.

Dojčenie dvojičiek má svoje špecifiká rovnako ako dojčenie po cisárskom reze. Odporúčame vám preto pripraviť sa na tento typ pôrodu a následné dojčenie dvojičiek už teraz. Čo najskôr kontaktujte laktačnú poradkyňu:

https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/poradkyne-pri-dojceni/

s ktorou by ste sa porozprávali o krokoch, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na čo najlepší začiatok dojčenie aj za týchto okolností.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Kúpiť či nekúpiť Praktický návod na dojčenie