Buzení na kojení

Ivana    28.07.2020, 08:40

Dobrý den, mám 11denní miminko. Ač byla v termínu, tak měla váhu 2.270g. V porodnici jsme museli budit co 3 hodiny na kojení. A teď moc nevím doma, jestli v tom pokračovat. Ať přes den nebo i v noci. Nejradši bych to nechala na ní, ale za prvé se bojím, aby přibírala a za druhé, abych podporovala tvorbu mléka. U první dcery jsem měla prsa nalitá, odstříkávala jsem a cítila jsem i bolest, když jsem už dýl nekojila. Teď vůbec a tak mám strach, abych měla dostatek mléka. Moc děkuji za odpověď. Hezký den

Milá Ivano,

vašu otázku sme zodpovedali pred 3 dňami, kedy ste nám ju zaslali prvýkrát. Svoju odpoveď nájdete v tomto odkaze:

https://www.mamila.sk/objects/forum/comment.php?id=8818



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Buzení na kojení