TCM

Michaela    20.09.2020, 11:50

Dobrý den, ještě bych ráda využila tuto výbornou poradnu na zodpovězení jedné otázky. Při nachlazení a kašli jsem zvyklá užívat TCM a to konkrétně tyto stín brokátového závoje - Koptis čínská - oddenek, Gardenie jasmínová - plod, Korkovník amurský - kůra, Šišák bajkalský - kořen. Druhá směs Vůně borovicového háje - Hořčice bílá - semeno Pinellie trojčetná - uprav. oddenek, Pornatka kokosová - plodnice houby, Vlasokvět Kirilův - semeno, Šišák bajkalský - kořen, Mandarinka obecná - perikarp pečený, Zázvor obecný - oddenek, Meruňka obecná - semeno, Bigarádie - oplodí) Jsou tyto směsi vhodné užívat při kojení? Syn má 15 měsíců a má jít v úterý na poslední očkování Hexy. Právě teď bych potřebovala směsi brát. Nemůže to nějak negativně ovlivnil reakci na očkování? Moc děkuji.

Milá Michaelo,

detailne sme prešli celý zoznam látok v zmesi, ktorý ste uviedli, z hľadiska dojčenia toto nepredstavuje žiaden problém, pokračujte v dojčení tak, ako je vaše bábätko zvyknuté, dojčenie musíte nijako časovať alebo obmedzovať podľa užitia zmesí, pretože nijako neovplyvnia tvorbu mlieka alebo zloženie mlieka (a preto táto situácia nijako nesúvisí s tým, že bábätko pôjde na očkovanie). 



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok