Vitex jahnaci

Zuzana    27.09.2020, 21:45

Dobry den, moze sa uzivat vitex jahnaci povas dojcenia? Vsade pisu ze nevhodny pocas dojcenia, neviete preco? Co by mohol dietatu (1,5r) sposobit? Dakujem

Milá Zuzana,

tento doplnok výživy nepredstavuje pre dojčenie problém, pokračujte v dojčení tak, ako to vaše dieťatko potrebuje, dojčenie je preňho naďalej mimoriadne dôležité. Táto veta, ktorá je na letáku uvedená, je ochranou firmy vyrábajúcej daný produkt a tiež ukážkou toho, ako málo sú cenené dojčiace matky na to, aby sa tým daná firma seriózne zaoberala. Je na škodu veci, že pohodlnosť takýchto firiem a snaha chrániť sám seba následne vytvára dojem, že dojčiace matky nemôžu v prípade potreby užívať nič, čo nie je pravda.



Vaše otázky berieme veľmi vážne a pri každej z nich sa snažíme vrámci vami zadaných údajov poskytnúť čo najlepšiu odpoveď, ktorú v prípade potreby konzultujeme aj so svetovými odborníkmi. Vašej otázke venujeme minimálne pol hodinu, v prípade potreby i viac. Pre budúcu činnosť tejto poradne je kľúčové aj jej financovanie - preto bude pre nás veľká pomoc, ak by ste dokázali naše úsilie oceniť i finančne.

Finančný príspevok nie je podmienkou pre poskytnutie odpovede - odpovieme vám bez ohľadu na jeho zaslanie. Ak si finančný príspevok nemôžete dovoliť, na vašu otázku radi odpovieme zdarma, pretože naším cieľom je pomáhať všetkým mamičkám a bábätkám pri dojčení.


« späť na zoznam otázok

Mamila.sk > Poradňa dojčenia > Vitex jahnaci